KERAMIK AF SIMON KOEFOED

0,00 kr.


SIMON KOEFOEDS DELIKATE KERAMIK

Hans arbejde har baggrund i arbejdet ved drejeskiven som den foretrukne teknik. Temaet har været funktionel keramik, hvor form, funktion og æstetik har været hinandens betingelser. Det hvide ler egner sig specielt godt til brugskeramik. Porcelænet får farverne i transparente glasurer til at lyse op og blive klarere.

Siden han i 2006 dimitterede fra Glas & Keramikskolen på Bornholm, i dag Danmarks Designskole, har han udelukkende arbejdet i porcelænsler. Porcelæn er den reneste, hvideste og den mest finpartiklede lertype, der findes. Når leret brændes ved 1280 grader, sintrer partiklerne så tæt sammen, at det opnår stor styrke. 

Hans arbejder har de seneste år bevæget sig i retning af også at omfatte unika keramik, med udgangspunkt i ”skålen” eller ”vasen” som tema. Skulpturel keramik, hvis funktion udelukkende er æstetisk. I arbejdet med unikaværkerne udnytter han porcelænets egenskaber til at transformere det bastante og tunge materiale til tynde og lette former og udtryk … så tyndt at lyset kan skinne igennem hele objektet og fremhæve dekoration, strukturer og skyggevirkninger. 

Kontakt os i butikken på 20410675 eller info@reflax.dk for at høre mere om det aktuelle udvalg af keramik og priserne.Antal
1
Tilføj til kurv