KRØLLET SILKEKJOLE - DARK SAGE

Størrelse 1

1.919,20 kr.

PRIVATSACHEN

KRØLLET SILKEKJOLE - DARK SAGE

Denne tulipanformede kjole med en rund halsudskæring, korte ærmer og en overskæring under brystet sidder godt på både smalle og runde, lave og høje kvinder. Silkekjolen er krøllet, så den smyger sig til kroppen.

Antal
1
Tilføj til kurv

PRIVATSACHEN

KRØLLET SILKEKJOLE - DARK SAGE

Denne tulipanformede kjole med en rund halsudskæring, korte ærmer og en overskæring under brystet sidder godt på både smalle og runde, lave og høje kvinder. Silkekjolen er krøllet, så den smyger sig til kroppen. Du modtager den som en lille sammenkrøllet "knude". Men efter vask bliver den helt glat og får en løs silhuet, som giver kjolen et fantastisk fint fald og et feminint udtryk.

Du bestemmer selv hvor meget kjolen skal krølle.

PRIVATSACHEN er et lille familiefirma etableret i Hamborg i 1984. De kreerer de smukkeste håndlavede, hånd-plisserede, håndsyede, håndvaskede, håndbroderede og håndfarvede kjoler i silke. Hver eneste silkekjole er et stykke kunst i sig selv; der vil aldrig være to kjoler som er helt ens. Privatsachen er pionerer indenfor bæredygtighed med fokus på kvalitet i stedet for kvantitet.

Farve: Mørk Navy

Materiale: 100% silke

Pasform: Størrelse 1 har en brystvidde på 100 cm i udspændt tilstand og en fuld længde på 112 cm i krøllet tilstand.

Størrelse 2 har en brystvidde på 120 cm i udspændt tilstand og en fuld længde på 114 cm i krøllet tilstand.

Pleje: Nænsom håndvask med brug af vaskemiddel specielt til silke. Denne kjole behøves ikke at blive vasket ofte - luft den i stedet for vask. For at få det krøllede look skal kjolen snos efter vask. Det betyder at man kan vælge at sno kjolen mere eller mindre, eller helt undlade at sno den. 

Du modtager en instruktion om hvordan man hånd-plisserer kjolen sammen med din bestilte kjole.