MUTI - ANTI-AGE SERUM, FACE

595,00 kr.

MUTI

ANTI-AGE SERUM, 30 ml

Dette serum kan noget helt specielt! Det er højkoncentreret anti-aging produkt, som er ideelt til at give huden daglig pleje og et ekstra boost af frisked. Fragmenteret hyaluronsyre støtter hudens egen struktur og øger dermed hudens fugtindhold. Samtidig stimulerer det hudens egen produktion af kollagen- og elastinfibre og hjælper med at transportere de aktive ingredienser i dag- og natplejeprodukter dybere ned i huden. Panthenol (også kaldet provitamin B5 ) reducerer øjeblikkeligt følelsen af tør, stram og irriteret hud. Hyaluronsyre er et sandt fugtgivende mirakel. Det kan binde op til 6000 gange sin egen vægt i vand. Huden bliver straks "fyldt op", således at små linier og fine rynker reduceres. Ved længe tids anvendelse vil huden genvinde fugt, som den har tabt. Resultatet, som kan mærkes med det samme, er en silkeblød og ren hud, der udstråler frisked og vitalitet.

Kom serummet på en nyrenset hud og følg op med enten dagcreme eller natcreme. Serummet kan bruges både morgen og aften efter behov.


MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent. 

Alle MUTIs fine cremer indeholder et højt niveau af hyaluronsyre (fragmenteret hyaluronsyre for at være helt præcis). Derudover finder du en af tidens meget omtalte ingredienser - niacinamid - som alle taler om i øjeblikket, fordi den forhindrer tab af fugt og styrker hudens barrierefunktion.

Derimod indeholder MUTI hverken parabener, silikoner og kunstige farvestoffer. 

Antal
1
Tilføj til kurv