MUTI CLEAN GENTLE MILK CLEANSER

236,00 kr.

MUTI 

MUTI CLEAN GENTLE MILK CLEANSER, 200 ml

GENTLE MILK CLEANSER er det mildeste renseprodukt i CLEAN-linjen. Fjerner forsigtigt døde hudceller, talg og make-up og samtidig giver huden målrettet fugt. Den indeholder desuden antiinflammatoriske og beroligende ingredienser.Antal
1
Tilføj til kurv

MUTIs Gentle Milk Cleanser er det mildeste renseprodukt i CLEAN-serien. De rensende elementer tæller abrikoskerneolie og MUTIs ε-peptidkompleks, som med peptider og enzymer sikrer, at døde hudceller og make-up fjernes, og samtidig giver huden målrettet fugt. Den indeholder desuden antiinflammatoriske og beroligende ingredienser, såsom bisabolol og en antimikrobiel phytoekstrakt fra den bitre orange blomst. For at beskytte hudens mikrobiom er formlen nøje justeret til en pH-værdi på 5,5, der beskytter ansigtshudens naturlige syrekappe. Følsom og tør hud kræver også grundig afrensning af for eksempelvis talg, make-up eller fint støv. Utilstrækkelig hudafrensning kan forårsage mikroinflammation, hvilket kan føre til ældning før tid. Til følsomme hudtyper, der er tilbøjelige til tørhed, bør renseprodukter formuleres særligt skånsomme uden stærke overfladeaktive ingredienser, parfume eller alkohol. Det er vigtigt, at de stadig er effektive, så man ikke behøver at gnide for meget og derved udsætte huden for unødig stress.

MUTI CLEAN er en serie af milde renseprodukter uden parfume eller udtørrende alkohol. Beriget med MUTIs E-peptidkompleks, der hjælper med grundigt at fjerne døde hudceller, talg og make-up samtidig med at regenerere og forsyne huden med fugt. De er tilpasset hudens naturlige pH værdi og indeholder vegetabilsk sukkerinulin, som er et prebiotikum, der holder mikrobiomet i balance og beskytter hudens naturlige syrekappe. Derfor er de også særligt velegnede til sensitive hudtyper.