MUTI CLEAN PURIFYING GEL CLEANSER

236,00 kr.

MUTI

MUTI CLEAN PURIFYING GEL CLEANSER, 200 ml

Den delikate, let skummende gel der hjælper med  at fjerne døde hudceller, talg og make-up samtidig med at regenerere og forsyne huden med fugt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Fedtet eller kombineret hud producerer ikke bare mere talg, den har også en tendens til at forhorne hurtigere. Problemet er så, at talg ikke kan drænes, hvilket fører til urenheder og betændelse. Til disse hudtyper anbefales specielt udviklede renseprodukter, som også opløser døde hudceller på overfladen og således frigør hudoverfladen for overskydende talg. MUTIs Purifying Gel Cleanser indeholder en kombination af aktive ingredienser, som er milde,  men stadig meget effektive. Blandt andet mælkesyre, der er en klassiker når det handler om skånsom peeling, men som også bliver i huden som en naturlig fugtighedsfaktor og er en del af hudens egen beskyttende syrekappe. Hertil kommer det unikke MUTI ε-peptidkompleks, der hjælper med grundigt at fjerne døde hudceller, talg og make-up samtidig med at regenerere og forsyne huden med fugt, fordi selv den fedtede hud ikke må tørre ud. Dette sikres også med indholdet af det vegetabilske sukkerinulin, som er et prebiotikum kombineret med formuleringen, der er tilpasset hudens pH, så mikrobiomet ikke beskadiges.

MUTI CLEAN er en serie af milde renseprodukter uden parfume eller udtørrende alkohol. Beriget med MUTIs E-peptidkompleks, der hjælper med grundigt at fjerne døde hudceller, talg og make-up samtidig med at regenerere og forsyne huden med fugt. De er tilpasset hudens naturlige pH værdi og indeholder vegetabilsk sukkerinulin, som er et prebiotikum, der holder mikrobiomet i balance og beskytter hudens naturlige syrekappe. Derfor er de også særligt velegnede til sensitive hudtyper.