MUTI - SUN ANTI AGE SPF30

260,00 kr.

MUTI

SUN ANTI AGE FACE SPF 30, 50 ml

Denne ansigts-solcreme med SPF 30 indeholder, foruden et effektivt solfilter, også et antioxidant-kompleks (E-, C- og B3-vitaminer), der beskytter din hud mod for tidlig ældning. Det bedste er at du ikke kan mærke, at du har solcreme på. 

Antal
1
Tilføj til kurv

MUTI har netop lanceret en fin solserie med alt, hvad din hud har behov for til at komme godt gennem sommeren. Alle solprodukter indeholder en helt ny generation af solfilter, der ikke kun beskytter din hud effektivt mod både UVA, UVB og infrarød stråling, men også - hvad jeg selv går meget op i - hverken kan ses eller føles på huden. Det er således akkurat som at tage en ganske almindelig creme på. 

Kom solcremen på en nyrenset hud, alene eller over serum eller ansigtsolie. Solcremen kan sagtens bruges som en daglig beskyttelse af ansigt og hals, og selvfølgelig som solcreme til decideret solbadning. Husk at solcreme skal (gen)smøres på huden, når du har badet, svedt eller været i solen i længere tid.

MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent. 

Alle MUTIs fine cremer indeholder et højt niveau af hyaluronsyre (fragmenteret hyaluronsyre for at være helt præcis). Derudover finder du en af tidens meget omtalte ingredienser - niacinamid - som alle taler om i øjeblikket, fordi den forhindrer tab af fugt og styrker hudens barrierefunktion.

Derimod indeholder MUTI hverken parabener, silikoner og kunstige farvestoffer.