PESTLE & MORTAR BALANCE FINE MISTING FACIAL SPRITZ

196,00 kr.

PESTLE & MORTAR

BALANCE FINE MISTING FACIAL SPRITZ 80 ML

 Produktet tilfører huden masser af fugt, beroliger, opfrisker og regenerer huden. Meget velegnet til sart hud, da magnesium virker helende og dulmende.


Antal
1
Tilføj til kurv

Pestle & Mortar Balance Magnesium Facial Spritz - er den første af sin slags. Denne spritz giver en øjeblikkelig ”pick-me-up”følelse. Har du tendens til sart hud, så brug den hyppigt, for magnesium virker helende og dulmende. Balancen er formuleret ved hjælp af en synergetisk virkning af aminosyrer, naturlige urteekstrakter og bio-tilgængelige dybhavs irske Magnesium.

3 fordele:

Genopretter fugtbalance

Hydrering, tekstur og modstandsdygtighed styrkes primært på grund af den unikke kombination af aminosyrer, naturlige urteekstrakter og bio-tilgængelige dybhavs irske Magnesium - hvilket resulterer i en smidig og sund hud.

Regenererer huden

Magnesium er let optageligt og anvendeligt for huden. Produktet tilfører huden masser af fugt, beroliger, opfrisker og regenerer huden. Meget velegnet til sart hud, da magnesium virker helende og dulmende.

Anti-pollution

Balance beskytter en miljøstressede hud imens den sørger for at fugtbalancen vedligeholdes samt beroliger hud.

Sådan gør du

Anvend produktet morgen og aften på afrenset hud. Produktet kan også bruger i løbet af dagen over makeup.

PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.