PESTLE & MORTAR EXFOLIATE

225,00 kr.

PESTLE & MORTAR

EXFOLIATE 180 ML

Exfoliate er en glykolsyre toner, der fjerner døde hudceller, reducerer tilstoppede porer og eliminerer urenheder. Hudens overflade regenereres og hudstrukturen forfines.

Antal
1
Tilføj til kurv

Exfoliate er en glykolsyre toner, der leverer en effektiv grad af glykolsyrens virkning uden at forårsage hudfølsomhed eller irritationer. Dette er en banebrydende ansigtstoner indeholder glycolsyre i kombination med en aktiv blanding af naturlige anti-aging og hudlysende ingredienser.

3 fordele:

Lysner og fornyer

Exfoliate indeholder det naturlige blomsterekstrakt fra margueritten – et power ingrediens, som lysner hudens overflade ved at tackle hyperpigmentering.

 Forfiner porer

Fjerner døde hudceller, reducerer tilstoppede porer og eliminerer urenheder. Hudens overflade regenereres og hudstrukturen forfines.

 Styrker og toner

Glykolsyre, grøn te og niacinamid - en fantastisk cocktail for huden, der er med til at fjerne døde hudceller, stimulerer ny celleproduktion, bekæmper ujævnheder samt styrker hudens overflade.

 Sådan gør du:

Anvend produktet aften på afrenset tør hud. Undgå øjenområdet.

PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.