PESTLE & MORTAR NMF LACTIC ACID TONER

196,00 kr.

PESTLE & MORTAR

NMF LACTIC ACID TONER 200 ML

Produktet er baseret på en mælkesyreopløsning, der skal blive på huden hvorefter produktet arbejder aktivt med at eksfoliere, fugte, forbedre hudens struktur samt udglatte linjer og rynker.

Antal
1
Tilføj til kurv

NMF Lactic Acid Toner en toner baseret på NMF, der står for naturlige fugtighedsfaktorer - elementer, der forekommer naturligt i vores hud og holder vores hud fugtet og beskyttet. Produktet er baseret på en mælkesyreopløsning, der skal blive på huden hvorefter produktet arbejder aktivt med at eksfoliere, fugte, forbedre hudens struktur samt udglatte linjer og rynker. Eksfolieringen sker helt uden af irritation og den kan benyttes af alle hudtyper. Produktet har en flydende og let konsistens, der absorberes hurtigt og skal ikke vaskes af. Beriget med indisk stikkelsbærekstrakt og sort te leverer NMF enestående resultater øjeblikkeligt, men også på længere sigt .NMF er en blid mælkesyretoner, der begynder at arbejde øjeblikkeligt.  Denne toner har en flydende, let struktur, der absorberes hurtigt og skal ikke vaskes af.

Fordele:

  • Super fugtgivende
  • Eksfolierer huden, fjerner døde hudceller
  •  Udglatter fine linjer og rynker
  •  Lyser mørke pletter
  •  Giver mere ensartet hudstruktur
  • Reducerer hyperpigmentering
  • Egnet til alle hudtyper

Anvendelse:

Påfør NMF på en vatrondel og påfør på et afrenset ansigt og undgå øjenområdet.

Kan benyttes morgen og aften.

* Dette produkt indeholder en alfa-hydroxysyre (AHA), der kan øge din huds følsomhed over for solen og især muligheden for solskoldning. Vi anbefaler at bære en daglig SPF, når du bruger produkter, der indeholder en AHA.

PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.