PESTLE & MORTAR RECOVER EYE CREAM

232,00 kr.

PESTLE & MORTAR

RECOVER EYE CREAM 15ML

Recover fra Pestle & Mortar er et premium øjenplejeprodukt fyldt med superingredienser, som stimulerer produktionen af collagen, reducerer mørke rander og bevarer hudens elasticitet, udjævner hudtonen. Recover er en lysnende, nærende og fugtgivende øjencreme, der let absorberes af huden. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Recover fra Pestle & Mortar er et premium øjenplejeprodukt fyldt med superingredienser. Det aktive ingrediens i øjencremen, Palmitoyl tripeptide-5, er et kraftigt virkende og effektivt anti-ageing peptid, som stimulerer hudens kollagenproduktion indefra. Irsk mosekstrakt fugter, forbedrer hudteksturen og har dokumenteret anti-aging effekt, mens indholdet af Betacaroten genopretter smidighed og udjævner hudtonen.

Kaffebønneekstrakt opstrammer og toner øjenomgivelserne og er samtidig en kraftfuld antioxidant. Recover udvisker fine linjer og reducerer hævelse og modvirker mørke rander under øjnene. Absorberes let af huden og sikrer hurtige og synlige resultater.

3 Fordele

Stimulerer produktionen af collagen

Recover har optimalt indhold af et aktivt peptid, palmitoyl tripeptide-5 i en formulering, der også er rig på en række andre super virkningsfulde ingredienser, såsom kaffebønneekstrakt, passionsfrugt frøekstrakt, irsk mosekstrakt og betakaroten. Palmitoyl tripeptide-5 kan trænge dybt ind i hudens dermis, hvor det stimulerer kollagenproduktion og sund vævsvækst.

Reducerer mørke rander og bevarer elasticitet

Recover er en unik formulering, som reducerer fine linjer, forbedrer hudens tekstur, reducerer ”puffiness” og mørke cirkler omkring øjet. Recover er en lysnende, nærende og fugtgivende øjencreme, der let absorberes af huden.

Udjævner hudtonen

Irske mosekstrakter fugter, forbedrer hudtekstur og har dokumenterede anti-aging effekt. Betacaroten genopretter smidighed og udjævner hudtonen. Kaffebønneekstrakt opstrammer og toner huden og er samtidig en kraftfuld antioxidant.


Sådan gør du:

Anvendes to gange dagligt, morgen og aften. Fordeles med blide strøg i øjenområdet.


PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.