PESTLE & MORTAR ERASE BALM CLEANSER

260,00 kr.
208,00 kr.

SPAR 20%

PESTLE MORTAR

ERASE

MAKEUP REMOVING BALM FOR CALM BALANCED SCIN 100 ML

Erase er en nærende rensende balsam, som fjerner makeup, SPF, snavs og det sved, som akkumuleres gennem hele dagen,  bekæmper frie radikaler, fremmer cellefornyelsen og hjælper huden med  at holde på fugt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Dobbelt rensning af huden er en kunst, som Pestle & Mortars nyeste innovation indenfor hudpleje, Erase & Renew, netop gør det lettere at beherske. Med to effektive renseprodukter og en luksuriøs tosidet renseklud hjælper Erase & Renew med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse.

Det dobbelte rensesystem begynder med Erase, der er en nærende rensende balsam, som fjerner makeup, SPF, snavs og det sved, som akkumuleres gennem hele dagen. Dens rige olieagtige tekstur opløser selv den mest holdbare makeup for hurtig fjernelse. Erase indeholder vindruekerneolie, meadowfoam, græskarenzymer og perlefrøolie, og derfor bekæmper produktet også frie radikaler, fremmer cellefornyelsen og hjælper huden med  at holde på fugt.

3 fordele:

Fedter ikke

Indeholder grapeseedoil for en let og ikke-fedtende rensning, som ikke forstyrrer din huds naturlige balance.

Fugtbevarende

Græskarfrøolie sammen med vitamin E, Zinc, Omega 3 og

6 fedtsyrer og antioxidanter virker fugtbevarende og bekæmper frie radikaler.

Fremmer cellefornyelse

Prickly Pear Seed Oil indeholder linolsyre - en fedtsyre som fremmer cellefornyelsen.


Sådan gør du:

En lille portion fordeles mellem håndfladerne og påføres ansigtshuden med en blid massage, som afsluttes ved øjenområdet. Fjernes med musselinsiden af den varme, fugtige ansigtsklud.


PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.