PESTLE & MORTAR GLOW DROPS

232,00 kr.
185,60 kr.

PESTLE & MORTAR

GLOW DROPS 30 ML

Hvis dit mål er et naturligt makeup-look, der ser godt ud, føles godt og ikke tager halvdelen af morgenen at skabe, er Glow Drops noget for dig.

Antal
1
Tilføj til kurv

Vågn op til en fantastisk glød …

Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød. Velegnet til både ansigt og krop. Den er nem at bruge, da du blot skal tilføre de ønskede antal dråber til din fugtighedscreme. Du opnår en sund, naturlig og smuk teint uden ubehagelig lugt.

Glow Drop er et produkt, som giver din hud glød og får dig til at se friskere ud. Uden at efterlade en ubehagelig duft eller striber/streger. Produktet er beriget med hyaluronsyre, der fugter, ”plumper” og giver huden en ensartet glød. Fri for alkohol og duft leverer produktet en naturlig solkysset glød uden at irritere og udtørre huden. Produktet er nem at arbejde med og samarbejder glimrende med dine almindelige hudplejeprodukter. Du kan på bedste vis opbygge farven som du ønsker.

De fleste mennesker elsker at bruge makeup for at forbedre deres naturlige udseende. Men komplicerede makeup-rutiner, der tager meget tid og flere produkter, virker ikke, hvis man har en travl livsstil. Hvis dit mål er et naturligt makeup-look, der ser godt ud, føles godt og ikke tager halvdelen af morgenen at skabe, er Glow Drops noget for dig.

Anvendelse:

Aften: Mix 1-8 dråber sammen med fugtighedscreme og fordel jævnt i ansigtet på afrenset hud. Vask hænderne grundigt efter brug.

1-2 dråber = natural radiance

2-4 dråber = sun-kissed glow

4-8 dråber = golden glow


PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.