REGNFRAKKE AUTUMN PANTONE

2.719,20 kr.

REGNFRAKKE AUTUMN PANTONE

MARGARETA FORSLUND FOR REFLAX

S T R E E T S C U L P T U R E S - REGNFRAKKER AF HØJ KVALITET.

Glem alt om, at regntøj skal være gråt, kedeligt og hverdagsagtigt. Hver regnfrakke fra Reflax er som et kunstværk, der lyser op på de grå regndage.  

Størrelse
XS/S S/M
Antal
1
Tilføj til kurv

REGNFRAKKE STREETSCULPTURES, AUTUMN PANTONE

MARGARETA FORSLUND FOR REFLAX

Regnfrakke Autumn Pantone har hætte, håndtrykt mønster, lynlås og lommer.

Materialet er High Tech Polyester  lavet af brugte plastikflasker.  Stoffet er åndbart og vind- og vandtæt

Sort let polyester fór, sort 2-vejs lynlås og lommer i siderne.

Hætten har en god bredde med lige forkant. Fold den ned og træk lynlåsen ca. 10 cm ned og du får en smuk krave.

 Et genialt og rummeligt ærme, med ekstra bredde i ærmegabet helt ned til taljen. Du får en fantastisk bevægelsesfrihed når du skal cykle eller gå. Har du en stor barm, tages brystvidden fra ærmet og du får en pæn silhuet. Ærmet afsluttes med en sort bomuldslycra manchet.

Frakken komplementerer mange kropstyper og har klassisk A-snit, lidt oversize, beregnet til at du kan have en varm trøje nedenunder.

Størrelse S/M passer til kvinder som bruger størrelser fra Small til Large

Størrelse M/L passer til kvinder som bruger størrelser fra Large til XX Large

OBS: Er du i tvivl om en størrelse, så ring gerne til os på  20410675 eller mail på info@reflax.dk så står vi klar med målebåndet, så du får købt den rigtige størrelse.


S T R E E T S C U L P T U R E S - REGNFRAKKER AF HØJ KVALITET

Glem alt om, at regntøj skal være gråt, kedeligt og hverdagsagtigt.

Hos Reflax kan du finde flere elegante og funktionelle regnfrakker til kvalitetsbevidste kunder. Frakkerne er lavet i samarbejde med den svenske designer Margareta Forslund, som i mere end 50 år har  arbejdet med textil, og som blandt andet har specialiseret sig i regnfrakker, der både er praktiske og har et lækkert  unikt design. 

Vi trykker vores kunstværker på stoffet fra genbrugsplastikflasker med vandbaserede og holdbare farver og tilskærer frakker med et minimum af sømme og med god holdbarhed og tætte lynlåse, så regnfrakken er all-round vandafvisende.  Det er vigtigt for os, at du får et produkt, du kan stole på. Vores regnfrakker er lavet til at modstå et højt vandsøjletryk. Det betyder, at du er sikret i selv kraftige regnskyl. Bonus? Vores regnfrakker fylder ikke meget og vejer ikke særligt meget. 

Det tidløse design i vores regnfrakker er nemlig en investering som du kan have i flere sæsoner. På grund af frakkernes slidstærke og vandtætte materialer samt den stabile åndbarhed kan du trygt bevæge dig ud i al slags vejr uden at du behøver gå på kompromis med design og komfort. Regnfrakkerne med deres klassiske snit komplimenterer mange kropstyper og er gode til en aktiv livsstil med cykling og gåture, hvor det er rart med  beskyttelse mod regn og vind. Alle modeller har en praktisk hætte, som giver en ekstra beskyttelse mod regn.

Hver regnfrakke er som et kunstværk, der lyser op på de grå regndage.