STRIKKET LANG HØRBLUSE - D229 JEANS

48

1.020,00 kr.

REFLAX

Afdæmpet minimalisme og rene skandinaviske linjer. Elegance, som er raffineret i detaljerne og håndværket. Hørren som er økologisk, har en glans der minder om silke. Tøjet fra Reflax har lang holdbarhed, mister ikke sin facon selv efter mange års brug. Det klarer mange vaske og bliver blot blødere og smukkere. Produceret uden brug af kemiske stoffer. 

Farve: Jeans

Materiale100% økologisk hør. Uensartetheden i trådtykkelsen og mindre nuanceforskelle er uundgåelige i et naturprodukt som dette. 

Pleje: For at tøjet skal bevare sin smukke glans, er det vigtigt at du følger denne vaskeanvisning:

  • Tøjet skal vaskes ved max. 30 grader på uld/silkeprogram i maskinen eller i hånden med brug af et uld/silke vaskemiddel. Det er vigtigt at bruge et vaskemiddel uden enzymer, da man ellers vil fjerne linolien fra tøjet som vil miste sin flotte glans.
  • Når tøjet er vasket, skal man strække det i form. Man skal strække tøjet i længderetningen, også ærmerne. Strikket tøj skal liggetørre, og man skal sørge for at kanterne for neden ligger lige. 
  • Når tøjet er tørt, skal det stryges i længderetningen med damp ved max.200 grader. Stræk tøjet under strygningen.
  • Med tiden bliver tøjet blødere og mere glansfuldt. Det store indhold af linolie gør tøjet smudsafvisende, og ofte er det tilstrækkeligt at hænge tøjet ud i frisk luft frem for at vaske det.

Modellen er 175 cm høj.

OBS: Er du i tvivl om en størrelse, så ring gerne til os på  20410675 eller mail på info@reflax.dk så står vi klar med målebåndet, så du får købt den rigtige størrelse.

Størrelse
L XL 48
Antal
1
Tilføj til kurv