DARLING FLUID FACE SCREEN SPF 50, 40 ml

316,00 kr.

FLUID FACE SCREEN SPF 50+

AKTIVE INGREDIENSER:

UV FILTRE

Vi har kun udvalgt kemiske solfiltre for at sikre den mest vidunderlige flydende, usynlige konsistens og den højeste bredspektret beskyttelse. Filtre: Ethylhexyl Methoxycinnamate; Bis- Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine; Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate; Ethylhexyl Triazone;

PANTHENOL

Også kendt som PROVITAMIN B5, det har beroligende og fugtgivende egenskaber. Det støtter hudens regenereringsproces ved at hjælpe med at reparere den naturlige hudbarriere og reducere fugttab.

HYALURONSYRE

Trænger ind i de dybere lag af epidermis og har fugtgivende, genopbyggende og anti-aging egenskaber. Det hjælper med at bevare hudens elasticitet og udglatter rynker, forårsaget af fugttab.

NIACINAMID

Også kendt som vitamin B3, hjælper med at forbedre ujævn hudtone, blødgøre fine linjer og rynker, opfrisker træt hud og styrker en svækket overflade. Det reducerer også påvirkningen af miljøskader.

SCUTTELLARIA ALPINA

Kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte huden mod forurening og bystress.

EKSTRAKT AF NASTURTIUM

Innovativ aktiv ingrediens, der er i stand til at fremme hudens iltningsproces, modvirker hudstress forårsaget af digital forurening med blåt lys og giver dermed huden udstråling.

ANVENDELSE:

Påfør jævnt på ansigt og hals som det sidste trin i din hudplejerutine, før makeup. Gentag påføringen flere gange i løbet af dagen i tilfælde af længerevarende soleksponering.

VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER, OGSÅ DE MEST FØLSOMME. Anbefales til normal til fedtet hudtype på grund af den ultra lette, vandige konsistens og formulering.

VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER

PARFUME-FRI

Antal
1
Tilføj til kurv