deCURE AHA+BHA GLOW CLEANSER

276,00 kr.

de_CURE

HIGH. TECH. SKIN. CARE

deCURE AHA+BHA GLOW CLEANSER, 100 ML

AHA + BHA Glow Cleanser - mild exfoliering med fugtgivende egenskaber uden at udtørre huden.

Denne rens indeholder ikke parfume. Den renser mildt og er exfolierende med glykolsyre, mandelsyre og salisylsyre. Forhindrer tilstoppede porer og stimulerer ny celledannelse uden at strippe huden for fugt. Efterlader din hud strålende, ensartet, fugtet og velplejet.

Antal
1
Tilføj til kurv

deCURE AHA+BHA GLOW CLEANSER, 100 ML

AHA + BHA Glow Cleanser - mild exfoliering med fugtgivende egenskaber uden at udtørre huden. Formuleringen hjælper med at fjerne overskydende makeup, forurening og urenheder for at huden kan absorbere aktive og fugtgivende ingredienser. Denne rens indeholder ikke parfume og formuleringen er særdeles effektiv. Den renser mildt og er exfolierende med glykolsyre, mandelsyre og salisylsyre. Forhindrer tilstoppede porer og stimulerer ny celledannelse uden at strippe huden for fugt. Efterlader din hud strålende, ensartet, fugtet og velplejet ved hjælp af Multi-Hyaluronic Acid, PGA og Superfood Concentrate.

Top ingredienser: 

Salicylsyre + Mandelsyre + Glykolsyre + Pilebark + Superfood Concentrate + Multi hyaluronsyre og PGA Complex

Salicylsyre (BHA) arbejder i synergi med pilebark for at nedbryde og opløse døde hudceller samt eksfolierer huden nænsomt. Ingen tilstoppede porer, hindrer nye udbrud og urenheder. Tilfører antiinflammatoriske, antiseptiske og beroligende fordele for blandt andet en acne-udsat hud. Glykolsyre (AHA): Glykolsyre er den mindste af Alpha Hydroxy Acids eller AHAerne. Det er sandsynligvis den mest udforskede hudplejeingrediens og den har en hel overflod af fordele. Herunder alt lige fra aknebekæmpelse til anti-ageing. I fin forening med den blide organiske mandelsyre eksfolieres døde hudceller og fjerner makeuprester, forurening og urenheder. Fremskynder hudens cellefornyelse, samtidig med at produktionen af kollagen øges. En sublim cocktail der resulterer i minimerede porer, glattere hudstruktur, synligt mere glød med reducerede fine linjer og rynker. Multi hyaluronsyre & PGA complex Hyaluronsyre (HA) kombineret med polyglutaminsyre (PGA) arbejder med at gennemfugte din hud, mens den plejer og beskytter kollagenetværket. Du efterlader din hud fastere og med en ungdommelig, sund glød. PGA er en naturligt fundet syre i huden, en potent fugtighedsgiver, der holder op til ti gange mere på fugten end hyaluronsyre. Superfood Concentrate: dette er formlen til at genskabe balance, og genoprette trist hud med de bedste superfoods, der findes på planeten. Vores proprietære superfood koncentrat består af grønkål, grøn te, havtorn, ingefær, gurkemeje og Ashwagandha. Alt sammen - leverer beroligende og antiinflammatoriske egenskaber, potente antioxidanter, essentielle aminosyrer, næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Sådan skal du bruge:

Massér gelen med rene og fugtet hænder på tør hud. Påfør vand og masser igen, indtil der opbygges et fint skum for at løfte og fjerne snavs. Skyl med lunkent vand.


deCURE er et Stockholms-baseret hudplejemærke med videnskabeligt støttede teknologier, som det professionelle marked har tillid til siden 2014.

Fra starten har vi haft et enkelt mål for øje. At skabe ren, højteknologisk hudplejeserie til den bevidste hudpleje-elsker, der ikke nøjes. Grundlæggerne af deCURE har et langvarigt samarbejde med et hold af verdens førende forskere og dermatologer. Sammen skaber de en ny generation af innovative, højteknologiske produkter baseret påden nyeste videnskabelige forskning og resultater. Ud fra den skandinaviske filosofi ”less is more” anser vi alle unødvendige elementer som overflødigt, hvilket har ført til effektive, rene og målrettede produkter.

Med en kompromisløse filosofi fokuserer vi på ekstraordinære resultater, som du både kan se og føle, mens du udelukker skadelige ingredienser og aldrig går på kompromis med sikkerheden.

 De siger ja til rene, ikke-forstyrrende ingredienser med høj biokompatibilitet. Resultatet?

Sund, afbalanceret og strålende hud.

 Og så er de 100% veganske.