HØRBUKSER - B025

899,00 kr.

OBS: FINDES i 2 farver: SORT og GREY MELANGE

REFLAX

Afdæmpet minimalisme og rene skandinaviske linjer. Elegance, som er raffineret i detaljerne og håndværket. Hørren som er økologisk, har en glans der minder om silke. Tøjet fra Reflax har lang holdbarhed, mister ikke sin facon selv efter mange års brug. Det klarer mange vaske og bliver blot blødere og smukkere. Produceret uden brug af kemiske stoffer. 

Farve: Sort, Grey melange

Materiale100% økologisk hør. Uensartetheden i trådtykkelsen og mindre nuanceforskelle er uundgåelige i et naturprodukt som dette. 

Pleje: For at tøjet skal bevare sin smukke glans, er det vigtigt at du følger denne vaskeanvisning:

  • Tøjet skal vaskes ved max. 30 grader på uld/silkeprogram i maskinen eller i hånden med brug af et uld/silke vaskemiddel. Det er vigtigt at bruge et vaskemiddel uden enzymer, da man ellers vil fjerne linolien fra tøjet som vil miste sin flotte glans.
  • Når tøjet er tørt, skal det stryges med damp ved max.200 grader. 
  • Med tiden bliver tøjet blødere og mere glansfuldt. Det store indhold af linolie gør tøjet smudsafvisende, og ofte er det tilstrækkeligt at hænge tøjet ud i frisk luft frem for at vaske det.

Modellen er 175 cm høj. Bukserne er bevidst fremstillet uden oplægning og kan lægges op efter behov. Bukserne har en skjult elastik i taljen bagpå for en bedre pasform.

OBS: Er du i tvivl om en størrelse, så ring gerne til os på  20410675 eller mail på info@reflax.dk så står vi klar med målebåndet, så du får købt den rigtige størrelse.

Farve
SORT
SORT
SORT
SORT
SORT
SORT
SORT
GREY MELANGE
GREY MELANGE
GREY MELANGE
GREY MELANGE
GREY MELANGE
GREY MELANGE
GREY MELANGE
Størrelse
- Vælg Farve før du kan vælge Størrelse
XS S M L XL 48 50 XS S M L XL 48 50
Antal
1
Tilføj til kurv