HÅNDFARVET SILKEKJOLE - KAVIAR

2.239,20 kr.

PRIVATSACHEN

HÅNDFARVET SILKEKJOLE - KAVIAR

Denne tulipanformede kjole med en rund halsudskæring, korte ærmer og en overskæring under brystet sidder godt på både smalle og runde, lave og høje kvinder. Silkekjolen har en løs silhuet, som giver kjolen et fantastisk fint fald og et feminint udtryk.


Antal
1
Tilføj til kurv

PRIVATSACHEN

HÅNDFARVET SILKEKJOLE - KAVIAR

PRIVATSACHEN er et lille familiefirma etableret i Hamborg i 1984. De kreerer de smukkeste håndlavede, hånd-plisserede, håndsyede, håndvaskede, håndbroderede og håndfarvede kjoler i silke. Hver eneste silkekjole er et stykke kunst i sig selv; der vil aldrig være to kjoler som er helt ens. Privatsachen er pionerer indenfor bæredygtighed med fokus på kvalitet i stedet for kvantitet.

Denne tulipanformede kjole med en rund halsudskæring, korte ærmer og en overskæring under brystet sidder godt på både smalle og runde, lave og høje kvinder. Silkekjolen har en løs silhuet, som giver kjolen et fantastisk fint fald og et feminint udtryk. Du kan også få kjolen krøllet, så den smyger sig til kroppen. Du bestemmer selv hvor meget kjolen skal krølle. Sammen med din bestilte kjole modtager du en instruktion om hvordan man hånd-plisserer kjolen.

Farve: Kaviar

Materiale: 100% håndfarvet silke

Pasform: Størrelse 1 har en brystvidde på 104 cm og en fuld længde på 122 cm.

Størrelse 2 har en brystvidde på 120 cm og en fuld længde på 130 cm.

Pleje: Nænsom håndvask med brug af vaskemiddel specielt til silke. Denne kjole behøves ikke at blive vasket ofte - luft den i stedet for vask.

OBS! Kjolerne er håndfarvede, derfor er er de meget forskellige. Farvenuancerne vil være som det viste eksempel, men fordelingen af farver varierer fra kjole til kjole. Det er lige præcis det som gør dem så smukke og unikke.