MUTI - ANTI-AGE NIGHT CREAM PLUS, FACE

380,00 kr.

MUTI

ANTI-AGE NIGHT CREAM PLUS, FACE, 50 ml

Denne rige natcreme blev særligt udviklet til tør og sensitiv hud. Med fragmenteret hyaluronsyre hjælper den stresset hud at komme i balance og genetablerer hudens naturlige fugtbalance. Til nætter, hvor der er behov for et ekstra “plus” kan natcremen også bruges som en maske. Følelsen af tørhed i huden lettes øjeblikkeligt, og tørre rynker forsvinder. Huden syner fastere, yngre og blødere. Retinol A stimulerer hudens celler til at regenerere og reducerer samtidig mindre rynker. Macadamiaolie sørger for, at huden føles blød. Vitamin C modvirker pigmentforandringer.Den særlige MUTI formel er baseret på en simpel kombination af rene og yderst effektive ingredienser i en høj koncentration, som giver maksimal effekt og indeholder hyaluronsyre, som er et sandt fugtgivende mirakel. Kombineret med Vitamin B3 (Niacinamid), som spiller en vigtig rolle i forhold til de mange metaboliske processor i hudceller, dækker den intelligente formel selv den mest sarte huds behov.

Kom cremen på en nyrenset hud, enten alene eller over serum. Cremen er en natcreme, men vi bruger den med stor succes også som dagcreme om vinteren (som en slags kuldecreme) og - når det trænges- som ansigtsmaske. Så lægges den blot i et tykkere lag, sidder i 20 minutter og tørres af. 


MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent. 

Alle MUTIs fine cremer indeholder et højt niveau af hyaluronsyre (fragmenteret hyaluronsyre for at være helt præcis). Derudover finder du en af tidens meget omtalte ingredienser - niacinamid - som alle taler om i øjeblikket, fordi den forhindrer tab af fugt og styrker hudens barrierefunktion.

Derimod indeholder MUTI hverken parabener, silikoner og kunstige farvestoffer. 

Antal
1
Tilføj til kurv