PESTLE & MORTAR HYDRATE MOISTURIZER

288,00 kr.

PESTLE & MORTAR

HYDRATE MOISTURIZER 50 ML

Hydrate Lightweight Moisturizer er en anti-ageing creme, som tydeligt reducerer fine linjer og rynker, stimulerer kollagenproduktionen, gør huden blødere og  fastere.


Antal
1
Tilføj til kurv

Hydrate Lightweight Moisturizer er en fugtighedscreme med et højt indhold af tripeptider, som blødgør, reparerer og strammer huden op, mens de fugter huden dybt under epidermis. Den vægtløse, ikke-fedtede fugtighedscreme har tri- og tetrapeptidteknologi, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen, genoprette hudens fasthed og elasticitet samtidig med at fine linjer reduceres.

Den nye fugtighedscreme er designet til alle hudtyper, formuleret med jojoba og squalane, naturlige aktive ingredienser, der er kendt for deres fugtgivende virkning på huden, og som forhindrer UV-beskadigelse og dannelse af alderspletter. Hydrate Lightweight Moisturizer indeholder også granatæble, grøn te og vitamin E, kraftfulde antioxidantrige ingredienser, der bekæmper frie radikaler og fremmer hudens kollagen og elastinproduktion.

3 fordele:

Mindsker fine linjer

Hydrate Lightweight Moisturizer indeholder en blanding af patenterede peptider. Det er en anti- ageing creme, som tydeligt reducerer fine linjer og rynker.

Stimulerer kollagenproduktionen

Tri- and tetrapeptidteknologi stimulerer hudens kollagenproduktion, genopretter hudens fasthed og elasticitet.

Gør huden blødere og  fastere

Naturlige fugtfaktorer (NMF), jojoba og squalene gør øjeblikkeligt huden blødere og fastere, mens effektive antioxidanter fra pomegranate, grønte og vitamin E  bekæmper frie radikaler.

Sådan gør du

Anvendes morgen og aften efter at have renset ansigtshuden. Anvend Hydrate Lightweight Moisturizer alene eller efter påføring af serum.


PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.