PESTLE & MORTAR PURE HYALURONIC SERUM

152,00 kr.

PESTLE & MORTAR

PURE HYALURONIC SERUM 15 ML

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes.Antal
1
Tilføj til kurv

Serummet er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling. Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød – uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret.

En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet

hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formel kan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at ”kage” eller sætte sig i linjer og rynker.

3 fordele:

Sensitiv hud

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes.

Målrettet de fine linjer

Det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling.

Letvægtsformel

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød.

Sådan gør du:

2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes.  Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

PESTLE & MORTAR

En no-nonsense hudplejeserie der virker – som i virker! Vogue, Wallpaper, The New York Times … de har alle været omkring det irske kult-brand Pestle & Mortar.

Pestle & Mortar er en enkel, effektfuld serie fra Irland, skabt af gennemafprøvede, rene naturlige og højteknologiske ingredienser med ét eneste mål for øje; at skabe en sund, smuk og velafbalanceret hud. 

Pestle & Mortar fortjener alle de superlativer, der normalt ender med at lyde som tomme floskler og falske anprisninger; men her er der ingen ”tomme kalorier”, kun en hud der vitterligt stråler af sundhed. Fri for parabener, mineralsk olie, silicone, sulfater, propylen glycol og syntetisk parfume. Velegnet til alle hudtyper. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.