SILKETØRKLÆDE TEDDY, PRIVATSACHEN

600,00 kr.

PRIVATSACHEN

SILKESJAL TEDDY

Silketørklæde med håndsyede kanter og håndfarvet batik mønster fra det tyske brand Privatsachen. Det changerer i flere forskellige farver fra hvid over sand til grå, og er utrolig smukt. 


Antal
1
Tilføj til kurv

PRIVATSACHEN

SILKESJAL TEDDY

Silketørklæde med håndsyede kanter og håndfarvet batik mønster fra det tyske brand Privatsachen. Det changerer i flere forskellige farver fra hvid over sand til grå, og er utroligt smukt.

Privatsachen har base i Hamburg og har i næsten 40 år haft en holistisk tilgang til bæredygtighed i hele designprocessen. Fra materialerne, de bruger i deres kollektioner, til hvordan deres leverandører opererer og hvilken miljøpåvirkning deres produktion har. Og ikke mindst: vilkårene for de mennesker, de arbejder sammen med.

Hvert eneste silketørklæde fra Privatsachen er unikt, ikke to sjaler er helt ens. Det skyldes at tørklæderne fra Privatsachen er håndfarvede og derfor et stykke kunst i sig selv. Vi har forhandlet Privatsachen's silkekjoler og tørklæder gennem mange år – og har alle dage været meget glade for deres smukke produkter!

Mål: 90 x 200 cm 

Materiale: 100 procent silke

Farve: Grå/brune nuancer