Hvordan vælger jeg størrelse?      

At købe tøj på nettet kan godt være en udfordring når man ikke kan tage varen med i prøverummet, men hos Reflax bestræber vi os på at hjælpe dig godt igennem og vælge varen i den rigtige størrelse.

Selvom man ofte ved hvilken størrelse man er, kan der være stor forskel på størrelserne fra de forskellige designere. Det er derfor ikke muligt at lave en generel guide der passer på alle designerne. 

Er du i tvivl om en størrelse, så ring gerne til os på  20410675 eller mail på info@reflax.dk, så står vi klar med målebåndet, så du får købt den rigtige størrelse.Hvordan skal jeg pleje mit hørtøj?       

Reflax' tøj er fremstillet af 100% økologiske hør. Uensartetheden i trådtykkelsen og mindre nuanceforskelle er uundgåelige i et naturprodukt som dette. For at tøjet skal bevare sin smukke glans, er det vigtigt at du følger denne vaskeanvisning:

  • Tøjet skal vaskes ved max. 30 grader på uld/silkeprogram i maskinen eller i hånden med brug af et uld/silke vaskemiddel. Det er vigtigt at bruge et vaskemiddel uden enzymer, da man ellers vil fjerne linolien fra tøjet som vil miste sin flotte glans.
  • Når tøjet er vasket, skal man strække det i form. Man skal strække tøjet i længderetningen, også ærmerne. Strikket tøj skal liggetørre, og man skal sørge for at kanterne for neden ligger lige. 
  • Når tøjet er tørt, skal det stryges i længderetningen med damp ved max.200 grader. Stræk tøjet under strygningen.
  • Med tiden bliver tøjet blødere og mere glansfuldt. Det store indhold af linolie gør tøjet smudsafvisende, og ofte er det tilstrækkeligt at hænge tøjet ud i frisk luft frem for at vaske det.
  • Mørke farver vaskes separat.

Hvis du overholder disse simple regler, har du glæde af dit hørtøj i mange år.